VILLA RIHUINI

Villa Rihuini

 

La Villa Rihuini veți fi cazați într-o casă săsească tradițională, restaurată de noi împreună cu meșteri locali, folosind materiale 100% ecologice (ulei de in, ceară naturală, vopsea pe bază de apă, soluții pe bază de apă și var)

 

Mobilierul a fost și el restaurat cu mare grijă, pentru a-i păstra farmecul autentic, specific artizanatului săsesc. De asemenea, majoritatea obiectelor și decorațiunilor sunt lucrate manual.

 

Curtea noastră este plină cu flori, din primăvară și până în toamnă. Aici vă veți putea relaxa în hamac, în balansoarul de lemn, în jurul unui foc de tabără sau în șopronul restaurat. Seara veți putea servi cina, alături de vinurile din crama proprie, sau veți putea organiza mici petreceri și evenimente private. Dimineața, cafeaua sau ceaiul pot fi însoțite de un mic dejun organic și delicios.

PREȚURI

Camera King

350 lei /zi

Camera Queen

350 lei /zi

Camera Twin

350 lei /zi

Villa Rihuini Wine House

La Villa Rihuini Wine House puteți savura vinurile noastre locale și puteți experimenta numeroase alte activități interesante, cum ar fi degustări de vinuri, plimbări prin podgorii, vizite la atracțiile turistice din apropiere și multe altele.

Rezerva

Experiente

1 Zen Barn SPA (1)

Zen Barn SPA

Zen Barn Spa este o oază de relaxare si serenitate situată în inima Transilvaniei, în satul Richiș.

Vinul de Richiș

Vinul a fost întotdeauna parte integrantă din viața acestui loc.

Călătorie culinară

Descoperă gustul si aromele autentice ale bucătăriei tradiționale săsești

Meșteșuguri săsești

Acest ținut este cunoscut pentru tradițiile și meșteșugurile sale, iar obiectele de artizanat realizate manual aici sunt deosebit de apreciate.

Rezervarile se fac doar telefonic folosind numarul de mai jos:

0749 105 134

Pentru orice intrebari, simple sau complexe, va rugam folositi adresa noastra de e-mail:
andrei.alexg@yahoo.ro