În această lume agitată, suntem adesea înconjurați de o mulțime de nevoi și oportunități de a face bine. Ani Guesthouse din Richiș vă invită să vă alăturați unei inițiative cu adevărat speciale. Într-un efort de a sprijini comunitatea și de a aduce bucurie în viețile celor mai vulnerabili dintre noi, lansăm cu entuziasm campania noastră de donare de fonduri pentru Asociația Kindernest.

Ani Guesthouse din Richiș nu oferă doar o cazare deosebită, ci îmbină și frumusețea naturii cu ospitalitatea sinceră. În acest loc magic, am decis să aducem bucurie nu doar turiștilor, ci și copiilor care au nevoie de sprijinul nostru.

Despre Asociația Kindernest: Această asociație minunată se dedică îngrijirii și sprijinirii copiilor aflați în situații dificile. Centrul Kindernest este format din căsuțe pentru copii, care urmează să fie construite pe o suprafață de aproape 12.000 m². Până acum s-a reușit achizitionarea a o parte din proprietate de aproape 6.000 m², pe care au fost deja construite Centrul pentru Copii 1 și Căsuța pentru Copii mici 2. Casa pentru Copii 3 a fost deja achiziționată și urmează să fie extinsă în curând. De asemenea, se intenționeaza achizitia Casei pentru Copii 4 pentru a putea oferi o casă unui număr de până la 44 de copii. Asociatia Kindernest desfășoară programe educative și sociale pentru copiii cu nevoi speciale, oferindu-le oportunitatea de a se dezvolta în mod armonios și de a-și atinge potențialul maxim.

Cum poți contribui: În perioada 3 – 16 Septembrie, fiecare sumă colectată din rezervările la Ani Guesthouse din Richiș va fi integral donată către Asociația Kindernest. Fie că alegeți să petreceți o noapte sau mai multe în frumoasa noastră pensiune, fie că decideți să faceți o donație directă, fiecare contribuție contează în efortul nostru de a sprijini copiii aflați în nevoie.

Cum să ne susțineți:

  • Rezervă-ți sejurul: Planifică-ți o evadare relaxantă la Ani Guesthouse in perioada

3 – 16 Septembrie. Fiecare noapte petrecută aici va contribui la cauza noastră nobilă.

  • Donații directe: Dacă nu puteți fi prezenți în persoană, puteți face o donație directă către Asociația Kindernest. Fiecare leu contează în efortul de a aduce zâmbete pe fețele copiilor.

Fiecare gest de generozitate va avea un impact semnificativ în viața acestor copii și în comunitatea noastră în ansamblu. Împreună, putem aduce speranță, bucurie și oportunitate în viețile celor care au nevoie cel mai mult de sprijinul nostru.

Alătură-te nouă în această călătorie de compasiune și dăruire. Să construim împreună un viitor mai bun pentru toți copiii!

 

Cu recunoștință,

Echipa  Ani Guesthouse din Richiș